Felhasználói feltételek

A felhasználó regisztrációjával elfogadja a felhasználói feltételeket.

 • A rendelés beérkezése és feldolgozása után probléma esetén egyeztetünk a vásárlóval, előre utalás esetén az adott termék(ek) összegét visszautaljuk, vagy a felhasználó levásárolhatja. 
  Az árváltozás jogát fentartjuk, ha ez megrendelt termékre vonatkozik, értesítjük a vásárlót, ennek következtében a rendeléstől elállhat.
  A kiszállításokat a hét minden munkanapján, (8-18 óráig) végezzük, kivéve külön kérésre, melynek részleteit telefonon egyeztetjük a megrendelővel. 
  A megrendelés beérkezését e-mailben nyugtázzuk. Ha bármilyen kérdése lenne a megrendeléssel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben (shop@zspetshop.hu), akár telefonon (+36205190816). Ha a termékek átvétele a megadott időben nem lehetséges az esetleges technikai problémák miatt, a vásárlót értesítjük e-mailben, vagy telefonon. A felhasználó természetesen elállhat rendelésétől a feltüntetett információk birtokában. A rendelés visszaigazolásától számítva megrendelésnek minősül.

  A vásárló az alábbi átvételi lehetőségek közül választhat:
  - személyes átvétel az üzletben (1136 Budapest Balzac u. 18.) - ingyenes, fizetés készpénzzel.
  - Budapest területén futárral való kiszállítás munkaidőben 8-18 óráig 1,200,. Ft
  - országos kiszállítás futárral, akár 24 órán belül 1,200,- Ft, 30 kg-ig! 

 • A termékképek tájékoztatásul szolgálnak, eltérhetnek a kézbesített termkék csomagolásától. A termékleírásokért, az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. 

 • Az áruház fentartja a jogot a szabályzat változtatására.

 

© 2019. Z's Petshop. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés: Keresőguru Kft